Ontdek NH demo

Ontdek NH demo*

Ontdek NH is een uitgebreide demo om de werking te laten zien van DirectSmile Crossmedia software. Het is een website met Purl’s. Een Purl is een persoonlijke webpagina (URL). Op basis van persoonsgegevens kunnen verregaande tekst- en beeldpersonalisaties worden gedaan.

*Alle getoonde content is verzonnen voor de demo. Er is geen sprake van een echte winactie. Het is een verzonnen scenario om de technische werking te tonen. Aan deze demo kunnen geen rechten worden ontleend.

Eerst maak je een account aan (op basis van je e-mail adres). Bekijk daarna informatie over bepaalde delen van Noord-Holland. Rechtsboven bevindt zich een link “Mijn gegevens”. Daar kun je persoonsgegevens aanvullen. Deze mogelijkheid krijg je ook als je naar “Win arrangement” gaat.

De header afbeelding van de website is een set. Zodra je persoonsgegevens aanvult of verandert, wordt de header afbeelding gepersonaliseerd.
 
Je kunt zogenaamd een rondreis winnen (om de werking van de database/condities en SMS te tonen).

Hiervoor zijn de volgende contactgegevens nodig.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Plaats
  • Telefoonnummer (voor SMS)

Je kiest een datum, vult je contactgegevens in en krijgt daarna een bevestiging via SMS (als je een mobiel nummer hebt ingevoerd). Ter bevestiging ontvang je ook een e-mail.

VDP document

In deze demo kun je ook een gepersonaliseerde document aanpassen. Teksten en afbeeldingen kunnen worden toegevoegd/verplaatst. Op deze manier kun je een eigen document samenstellen en opslaan als pdf.